Citiraj:
Autor mann
Kakva genralna glupost ovo oko nelegalnsti. Sto se knjiga tice i edukativnih materijala bilo je par postova sa linkovima na edukativne materijale. Netko ce reci da je e-book piratiziranje, povreda autorskih prava. IMO to je takva GLUPOST.
|
Da, baš je glup ovaj zakon
http://www.poslovniforum.hr/zakoni/zap-1.asp . Obavezno javi ekipi u Saboru da ga promjene!
Citiraj:
Autor mann
One knjige koje sam ja imao u digitalnome obliku i svidjele su mi se tolko da sam pomislio da ih je korisno imat, cijele procitati, ja sam uvijek kupio. Ne zato sto sam osvijesteni antipirat nego jednostavno e-book nemoze i nece nikada (u ovom obliku) biti zamjena za knjigu. Da ih nisam vidio prije kao e-book nebi ni znao da postoje.
|
Yay, ajmo downloadati divx-e i mp3-ice, pa ako nam se svide, kupovat ćemo DVD-e i CD-e. Mislim, ovo je prožvakano jedno zilijun puta...
Citiraj:
Autor mann
Kod casopisa je meni apsolutno ista stvar. VIDI sam desetak puta kupio
|
SIC!
Citiraj:
Autor mann
ali sam uglavnom kupovao druge IT casopise. Sada definitivno kupujem VIDI od sljedeceg broja.
|
DOUBLE SIC!
Citiraj:
Autor mann
Svi su ti casopisi tolko slicni i pisu skoro o identicnim stvarima isti mjesec ali VIDI imam u digitalnoj arhivi.
|
Wow, digitalna arhiva smeća...ajde, bar nisu zbog nje rušili šume...
Citiraj:
Autor mann
To meni a i mnogima koje znam puno znaci ako trebaju doci do odredjenog clanka jednom kada su procitali casopis.
|
U slučaju zatvora preporučam čaj Crni Ilko - protiv đavla u crijevima (ref. Radio Fanfare

)
Citiraj:
Autor mann
NA KRAJU: VIDI -u svaka cast za ovo! Vecina koja je kupovala ovaj casopis kupovati ce ga i dalje, ko nije mozda ga pocne kupovati nakon ovoga. Mislim da nisu izgubili apsolutno nista sa ovime, dapace.
|
Da, svaka im čast što to nisu stavili na javni server i što nisu to napravili javno dostupno svima bez bespotrebnog kompliciranja...