View Single Post
Staro 17.02.2007., 22:24   #50
Juggernaut
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
Moj rist as eprošli tjedan naroko u goricama i sfuro se kroz uže središte grada sa golfom 130 i skoro puknul nekoga, al se uspel zvleči... Zaobišel ga i dalje deri po gradu. Ima 47 godina a položil je vozački na suft skoli. To ne znaci da nezna voziti. Vozi super i ok al dok se naroka zahebe i zahebe.
Moj stric je jednom prical kak su ucili kamione u vojski uciti. Dođeš u školu veliš ime i ideš sa glavnim. On te posedne na kutiju sa desne strane ti je palica zapicena u zemlju, a iznad noga ti je improvizirani volan od granja. I vozis, mjenaš, skreces, i sve uredno, a ovaj bilježi, to "sranje" je trajalo 20min i odma tup vozačka. I lik se drugi dan sroka u grabu s kamionom.
Kaj se Zg-a tice voznja je ok. Po noci od 03 h do jutra oko 06h je ok ceste ciste, tu i tam koji nadobudni lik s nabrijanom pilom i cajkama do daske proleti cestom, al ok. A prijepodne, i naročito uku 12 hje zivi pakao. ludnica, uzas, pogotovo na zelenom valu di se neke budhale vuku 40 :/.

Ak ovi oce smanjiti smrtnost, i bla blla bla. Pa nek nedaju starcekima koji celi zivot stede svaku kunu kaj si kupe novog Twinga, jer je to u modi... I zatuceju nekoga na cesti. Ovaj pogine, a penzic nije kaznjenj. Razlog? pa kaj bu u buksi, gle kolko godina ima. I svi sretni i zadovoljni, osim lika koji je imal celi zivot pred sobom.

Autoskola? Pfff. Voziti sam se naucil s 15 god i to posteno. Ne p ocesti, nego s yugicem po polju i po blatu. 4 put zavrsil na hitnoj zbog prevrtanja auta, 3 auta unistil, itd, itd. Vozacki se treba poloziti tek, al ga najvjerovatnije nebum. Jer laks eje imati 50kn za podmititi drota, nego placati ovim konjima tam koji te oce ođeparit. : stoopid

Banda, lopovi, pa kam ova drzava ide? 0 promila - smanjilo turizam u Hrvatskoj, smrtnost ostala ista, jos se povecala. To pijanci idu sto prje u krcme pa se strgaju s autom..
100ks + zabrana - sranje, uzas, glupost. Ak zna vozit kak spada nek vozi sta oce. A ne limitiraju kubikazu i snagu auta po godinama. Bah... : bonker2: bonker2Stvarno neznaju kaj da izmisle. Jos ce se i naplacivati zrak po osobi u kucanstvu...: stoopid: stoopid Dobro da nije stvar tipa muski plave aute, zenske crvene. Svi do 23god mat, a ostali metalik. Aha i nutra ti nesme biti mirišljavac jer imas 22god, pa te omami, muhahahaha

Zadnje izmijenjeno od: Juggernaut. 17.02.2007. u 22:39.
Juggernaut je offline   Reply With Quote