Raio sam i na jednom i na drugom.
Moj glas za MX518.
Prva prednost je kao sto su neki vec naveli forward tipka ciji izostanak na G5 jednostavno ne mogu oprostiti Logitechu.
G5 ima i one idiotske tegove kojima regulises tezinu misa, sto je meni cisti idiotluk, a za nekoga je to prednost,....
Neku veliku razliku izmedju optike i lasera nisam primjetio kao niti onih dodatnih 400dpi na G5 (bar u ovom dvoboju).
Sto se tice materijala koji su koristeni pri izradi identicni su. Jedino mi se cini da G7 nema onaj zavrsni sloj od filca.
Ali sve opet zavisi sta igras i koliko ti je dodatnih tipki dovoljno. pr. ako igras CS i ako si "pacenik" dobro ce ti doci oi onih 400dpi vise, ukoliko igras W3 npr. dobro ce ti doci forward dugmic za mjenjanje razlicitih jeinica koje imas u istoj kontroli,.....
BTW Ja nisam primjetio nikakvo klackanje o kojem pricate (imam MX518). Savrseno je izravnata visina teflonskih nozica. Jedino je moguce da je kupljen neki fabricki rastelovan primjerak, za koji se mogla traziti reklamacija.
Zadnje izmijenjeno od: Milentije. 17.02.2007. u 21:22.
|