View Single Post
Staro 17.02.2007., 14:48   #40
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Panzer Pregled postova
Yup, donekle mislim jer sam popil pivo ili 2, i to dosta vremena prije. Radio sam do 21h pa nisam bio previse raspolozen za bilo sta.
Sigurno nisam olicenje primjernog vozaca (takvih je jako jako malo)al naspram konjina kakvih ima, sigurno necu jurit kroz crveno, punu kiflu vise od dozvoljenog i takve gluposti.Ovak, pitanje, imas dosta godina i vjerujem dosta vozackog iskustva. Jel si ti primjeran vozac? Nemoj ovo shvatit kao pocetak prepirke ili svade, samo pitanje.
neću sad tvrdit da sam oličenje primjernog vozača pošto se apsolutno svakome dogodi greška. ali apsolutno se trudim to biti. ja sam ti jedan od onih tipova koji daju desni žmigavac kad izlaze iz kružnog toka (što je obavezno po zakonu) i mislim da sam jedan naspram tisuću koji ih ne daju. ti koji ne daju, naravno misle, da kaj koji k neko ko ulazi u kružni tok ima znat di oni misle skrenut. naravno, to usporava promet al to je kod nas normalno. meni nije. dosta sam se vozio po švicarskoj gdje se ljudi fakat voze doslovce po propisima (razlog; žestoke kazne) i što se tiče prometne kulture, oni su milenij ispred nas. i ja se trudim bit takav. razlog više, imam dvoje male djece, i onda kad vidim da neko natočen sjedne u auto... nemam niš protiv da budala na cesti divlja i spiči se u drvo i pogine na licu mjesta. sam si je kriv, ko ga hebe. al kad razvali drugog, nekom ubije dijete, ili napravi invalida.... tu mi mrak padne na oči. zato se trudim bit, kak ti veliš, "primjeran vozač". te tvoje dvije pive u nekoliko sati ne spadaju u alkoholiziranost. i ja sam znam popit pivu i vozit. jer znam da ta jedna nema utjecaja na mojih 105kg. jedino kaj riskiram 1500kn kazne. dok ne vrate 0,5 promila.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F