Ekipa kakva su saznanja o hlađenju dobrano naclockanog E4300 sa stock kulerom... Naime ne treba mi za mene nego za prodaju,pa se čisto pitam dali se može proc hladit clockan 3.2-3.4ghz sa 1.5V + i sa box kulerom...pasta naravno AS Ceramique...?
I da,koje mi je minimalno potrebno napajanje za da je to ajmo reć stabilno u tom clocku...da mi nebi "šetali" naponi... Brijem da mogu komotno uzet Ćufteka 350W Delta ili zbuksat unutra ovaj svoj Fortron..?

Lc ipak bolje ne...
Dajte pomozite da rješim dileme,a glavna je trenutno dali izdržava hlađenje na 1.5v i sa box kulerom te koje je min. potrebno (dakle brand nejm) napajanje,a da je svakako čim jeftinije..?!
Vidim da je Mitzek na ST-u i da ti Phoenix imaš isto ST,ali recimo kolega Legendarni nije naveo hladnjak u SIG-u pa pretpostavljam da je na box-u...? : stoopid
Također ako ste i vi probavali sa stock kulerom javite dali to ide,odnosno ako niste probavali sa box kulerom....hmmm,a onda šta mislite dali bi prošlo takvo hlađenje...? : goood : : bonker :
EDIT : @Phoenix :
Vidim da si vrati proc,dakle nije to baš tvoj.... E pa sad možda nisam dovoljno pažljivo sve pročitao,a mislim da jesam,pa reci samo koje su ono temperature idle u full load nakon 1 sat Orthosa...?...i dali je to boxani cooler ili si stavljao svoj Sonic tower...?
EDIT 2 :
Eh legendarni,sad se sjetih tvog TT zujala i boxa na procesoru...Kebljving Job...

Znači imaš stock,fino. Daj reci koje su temperature idle u full load na tih 3.2Ghz šta si postao SS...? Je dovoljno to boxano hlađenje...?
Ako je box dovoljan onda supač...weeee : goood :
Još samo da saznam koje minimalno napajanje mora niti za takvu konfu uz grafu ovakvu kao moja - 7900GS ili čak i slabija...