Naravno da ako imas proph mozes sresti paragona/dervisha/ritualista/assassina na mapi.
Sad da i ja malo popljujem gw; Factions nije bio bas tako dobar, zapravo, niti jedan novi 'chapter' nece biti dobar kao prvi (proph)
jer da bi svakih 6mj izlazila nova igra nju rade po 1 tim koji su originalno radili na propheciesu - dakle uvijek je slabiji od originalnog..
2. stvar sto mi se nesvidja u gw: herosi su unistili igru. Sve je to ljepo da mozes kuda oces sa henchmenima kojim vidis skillove/attribute/energy i ostalo, ali dolazi do toga da SVATKO igra SAM! Zasto bi se mucio sa ostalom ekipom za odredjeni quest di trebamo imati odredjeni build i raditi zajedno kad za 5min to namjestim herousima i let's go? Sramota. Najgore je to sto takvih party NPC-ova ima i izvan Nightfalla, najteze misije uopce nije gust igrati s time. Factions/NF imaju slican princip igre i uopce mi se nesvidja ideja da zavrsna misija bude 'kill da big boss' i to je to. PVE me jako razocarao dolaskom NF-a. Originalni proph je bio odlican za razliku.
PVP dio je sve bolji, sve cesci su skill balancevi da sve ima svoj counter .. dakle nema jednog builda koji owna sve, uvijek postoji nekoliko countera i tu nastaje ozbiljan dio igre, bitno je iskustvo u pvp-anju, poznavanje skillova, buildova, komuniciranje za vrijeme fighta itd.
Evo da ne ispadne da samo hvalim gw.
Btw, sto fali instanciranom svijetu? Ja sam bas uzivao u tome.