...ja ne kuzim ovo ..."wow je poseban dozivljaja ali za to treba imat vremena" :zbunj:
...kao da za druge igre ne treba imat vremena? : stoopid
NIJE ISTINA da ako hoces biti dobar u wowu i iskusiti sve ono sto igra pruza da MORAS igrati 8 sati dnevno...TO NIJE ISTINA...i beskonacno mi ide na zivce kad ljudi to govore...: bonker2
ja znam, jer ja igram wow vec vise od godinu i pol i ne igram po 6 sati dnevno ....ali sam svejedno vidjela raidove s 20 i 40 ljudi, imam super opremu i puno para...

i to sve onako...laganini..
kao sto je Beren rekao...pumpanje levela je za totalne NUBOVE...isto kao i bjesomucno pokušavanje gridanja opreme...
imali smo jednog lika u gildi koji nas je napustio jer mi nismo radili instance "that he needs"...mislim...sto, on "treba" ici u BWL jer kad dodje tamoi dozivjet ce katarzu: bonker :
...to su nubare...
igras wow jer je zabavan...isto kao i svaka druga igra...i igras onoliko koliko ti pase...
a sto se tice grafike...ja ne kuzim ovo da grafika ne valja...molim da mi netko to objasni...
i da, jos jedna stvar...@ codiac - rekao si da te netko moze zatuc jer eto...bas mu je tak doslo...da, ako si na ovo srvr...ali ne moras biti na ovo srvr...pa te ne moze zatuc nitko ako ti to ne zelis...