17.02.2007., 00:21
|
|
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Autor Old Iggy
Probleme su imale neke serije modela u to doba, cak ni ne sve. Nakon toga se vise bas i nije pojavljivalo, a ti modeli nemaju nikakve veze s danasnjima.
Otprilike kao da kazem da necu kupovati WD jer su imali problematicnu seriju prije deset godina, Seagate jer mi je vrisnulo brdo njihovih high-end diskova, Toshibe jer mi je crklo brdo malih, Seagate-Maxtor jer ih jos u send queueu imam desetine itd.
Hitachi je danas standard u prijenosnicima i tu su top. Nazalost, Samsunge vidjam samo one koji crknu u nekim serijama Dellovih prijenosnika, statisticki bitno vise nego Hitachi ili Toshiba. No, generalizirati je nemoguce, a neozbiljno odbijati neku marku zbog neceg od prije skoro 10 godina.
|
Pa ja bi bio već i na to davno zaboravio da nisam dosta često susretao u postovima da se Maxtorovi diskovi izbjegavaju. Do sad sam uglavnom imao WD-ove i Seagatove diskove i super su me služili. Samo sam tražio savjet prema onome što sam pročitao. A sjećam se da su samsungove diskove u nekoj recenziji dosta nahvalili. Sada to može biti i reklama, ne znam pa zato i pitam. Uglavnom svi daju garanciju na 3 godine a pošto će nakon toliko vremana laptop već dosta zastariti najvjerojatnije mučim i vas i sebe bezveze 
|
|
|