Citiraj:
Autor frankof
Hm, pa znam da su se popravili ali isto je dosta ljudi skeptično prema njima, koliko sam pročitao po ovome forumu a i po drugima. A što se samsunga tiče još nisam čuo da se netko žali na njega (ovo sve govorim za desktop diskove jer me notebookovi baš i ne zanimaju pa dosad se nisam ni interesirao za teme o njima). Bilo bi mi drago kad bi mi bar malo više pojasnio svoj stav.
|
Probleme su imale neke serije modela u to doba, cak ni ne sve. Nakon toga se vise bas i nije pojavljivalo, a ti modeli nemaju nikakve veze s danasnjima.
Otprilike kao da kazem da necu kupovati WD jer su imali problematicnu seriju prije deset godina, Seagate jer mi je vrisnulo brdo njihovih high-end diskova, Toshibe jer mi je crklo brdo malih, Seagate-Maxtor jer ih jos u send queueu imam desetine itd.
Hitachi je danas standard u prijenosnicima i tu su top. Nazalost, Samsunge vidjam samo one koji crknu u nekim serijama Dellovih prijenosnika, statisticki bitno vise nego Hitachi ili Toshiba. No, generalizirati je nemoguce, a neozbiljno odbijati neku marku zbog neceg od prije skoro 10 godina.