Tema: WoW VS. GW
View Single Post
Staro 16.02.2007., 21:06   #6
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
ovako kao netko tko je igrao obje igre da progovorim

WOW svidjalo mi se to sto kada si god isao ubijati cudovista onda naletis na okolnu ekipu mislim to moze biti ok al i lose jer te kasnije mogu ubiti bez beda jer im se da nadalje svidjao mi se sistem prodaje i kupovine "rabljenih" itema jer auction house je jako dobro napravljena.

nije mi se svidjalo puno vise stvari nego sto mi se svidjalo. grafika je meni prelosa i jedan od najvecih odbijatelja u igri. nadalje ako oces to igrati moras provesti GRO vremena. sto se tice lvlanja POPIZDIO SAM od hodanja odi donesi orahe hodas jedno 10 minuta pa onda te orahe odnesi u pm opet 10 min pa odes sa zdjelicom tamo..... uglavnom valjda kuzis poantu hodas abnormalno puno. ja sam imao srecu tako da se za lovu nisam brinuo jer sam imao i jos imam jedno 10 frendova koji to aktivno igraju i svi imaju para ko blata tako da sam ja bio zbrinut sa te strane a opet mi je bilo dosadno lvlati onda valjda imas neku predodzbu o tomee.

sto se tice GW-a grafika mi je fenomenalna i igra mi se jako svidjela razlog iz kojeg ju neigram je taj koji je isti u svim mmorpgovima pomozi si sam ili ces popizditi da ti netko pomogne u gwu sam to osjetio jer sam u wowu imao ekipu iza sebe
u gw kada lvlas imas instance ili ti uzmes grupicu ljudi i ides u svijet koji je samo za tebe i tvoju ekipu nema okolnih igraca.

kada bi morao birati uzeo bi gw jer mi je ozbiljnija igra od wowa. i da GW je napravio jedan dio blizzarda tek toliko

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote