Citiraj:
Autor Pomo
Dakle ovo što radi hg-govno je najobičnija PRAVARA kupca koji nije obaviješten (to dam glavu da nije, a te naljepnice ionako nitko ne čita) o pravom stanju stvari koju je kupio.
|
Pa dabome da nije u redu. Ja sam zadnja osoba koja ima razloga biti apologetik prema njima. Upravo napisah da mi covjek kaze da je i za nove primjetio da su mu refurbished kandidati. Naravno da treba napisati i naznaciti, ali najvaznije, naznakom vidno nize cijene. Samo sam dao primjere. Neke stvari danas, posebno SCSI egoztiku, uopce niti nemogu nabavati a da nije u nekom obliku refurbished.
100x sam napisao, uvjek gledajte male pouzdane haustor dilere.
1) Mali haustor diler, nema iza sebe vojsku ljudi, nema zaledje jedne firme.
2) Obicno sam transportira te diskove do sebe na mjesto prodaje. Uzima uvjek razumnu kolicinu i nikad ne drzi reda radi HDD-e kod sebe da se navlace.
3) Kad mu nosis reklamaciju, on ju sam nosi na servis =
voli imati miran i spokojan san. Nikad se nece upustati u robu koja je sumnjiva (ako pricamo o postenom dileru)
Kad doneses (samo primjera radi) svoj hardware u veliku firmu, stavis na pult i kazes da ne radi. Oni se nikad oko toga ne uzrujavaju. Haustor diler ne razmislja tako jer sam to mora obaviti. Posebno zbog toga, daleko ce biti trezveniji prema izvoru robe koji nabavlja.
Svaki grad ima barem jednog haustor dilera, pa se uvjek moze naci nesto.
Amen.