16.02.2007., 19:40
|
|
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Autor Ozy
Nemam ja Tele 2,imam T-Mobitel HR svakodnevni,te HR Vip za ponekad i za moje VIP-ovce (ovčice)...
A i ovaj T-Debil me razveselio jučer ranim jutrom sa računom cca 500kn...a što je nabolje od svega imam tarifu 150;7 fajvorajt/najdražih (kako god sad da se zovu...) brojeva,sa kojima i jesam najviše na mobu,te uz tu tarifu 150 "kao" imam i neke jeftinije cijene prema drugim mobilnim mrežama a i prema fixnoj telefoniji,nego recimo oni koji imaju Flex 60 ili koji su na bonove...a opet,oderu meeee.... : bonker2
Za internet i dalje neznam,a sve mi se čini da zbog dezorijentiranosti i opće neupućenosti i nemam druge nego ostat na T-đubretum,makar još neko vrijeme... : hitthewa
|
Pa normalno da te t-mobile odere kad su nenormalno skupi, mislim plaćat 150kn pretplate i onda još 25kn da bi mogao staviti 7 favorite brojeva za 55 lipa, a poziv unutar tele2 mreže je 29 lipa. : stoopid A te tvoje jeftinije cijene prema drugim mrežama su 2,30kn, a na tele2 bez pretplate imaš 1,29. Pa ako ti hoćeš plaćat veće cijene, plaćaj, al nemaš se pravo žalit jer u mobilnoj telefoniji barem postoji prava konkurencija. : goood :
|
|
|