@Phoenix :
Ma ovo za 1.57 volta sam pitao jer vidim da je Mitzekov na toliko sa onih 3600mhz...
Citiraj:
Autor Ph03n1x
...na 1.4875V mi ide isto ko i sa 1.5350V. Dakle...nema smisla pretjerivati...
|
Ako ti tako kažeš onda super,još bolje da je stabilan i na ispod 1.5V jer će se puno manje grijat u full loadu.
I baš mi je drago da je Allendale jezgra jer sam čitao za ove E6400 Allendale da se u globalu clockaju jače nego Conroe...dakle goooooo E4300!!! Iako vama piše u Cpu-Z kodno ime proca da je Conroe,al ajde,ionako Cpu-Z sere i za voltaže i za frekve meme zna srat ako se koristi djelitelj,pa vjerojatno može i te stringove CPU-a krivo prepoznat...
Ovo što reče da je dosta 333mhz...ma nije

Ja ako ga uzmem i vidim da sa oko 1.5V ide na 3.6 ajmo reć stabilno;onda bi bilo ljepo držat ga iznad 3ghz čisto fore radi,kad je već hladan i stabilan.

Recimo 400mhz odnosno x8 = 3200mhz i mema najobičniji Kingmax 667 na 800mhz i 4-4-4-x...ma to bi bio stroj...ima da se potrudim skupit kešovine da realiziram to,jer MBO DS3 i 1Gb keks Kingmax 667 i ovaj proc...cca 3 soma,i manje.
Konačno čika Phoenix iskreno se zahvaljujem šta si mi se potrudio sve lijepo objasniti,vidim da je dosta truda uloženo u tvoj post! Ide ti repka up...
Eh da,i kako sam samo ovo pametno zaključio da se manje grije jer mu je manji FSB,pa ja sam stvarno bistar momak....ali nije da se hvalim... : lol2 :