View Single Post
Staro 16.02.2007., 15:17   #6
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Najbolje da reinstaliraš ali ajd možeš još probat izbrisat ovo u Hijack-This-u:

C:\PROGRA~1\MUSICA~1\mac.exe
C:\Program Files\Alarm Me\AlarmMe.exe
O4 - HKLM\..\Run: [cgggrgn.dll] C:\WINDOWS\System32\rundll32.exe C:\WINDOWS\System32\cgggrgn.dll,wqrem
O4 - HKLM\..\Run: [SynTPEnh] C:\Program Files\Synaptics\SynTP\SynTPEnh.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Music Alarm Clock] C:\PROGRA~1\MUSICA~1\mac.exe
O4 - HKLM\..\Run: [AlarmMe] "C:\Program Files\Alarm Me\AlarmMe.exe" "-h"
O8 - Extra context menu item: &ICQ Toolbar Search - res://C:\Program Files\ICQToolbar\toolbaru.dll/SEARCH.HTML
O8 - Extra context menu item: I&zvoz u Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~3\Office10\EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: Send To &Bluetooth - C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\btsendto_ie_ctx.htm
O20 - Winlogon Notify: winepi32 - winepi32.dll (file missing)
O21 - SSODL: cussers - {ff170564-36c8-43f7-9100-559e166405cf} - (no file)

Daj si sredi programe koji ti se pokreću prilikom bootanja, skini CCleaner (direct link) (već ti je McG dao link isto) i njime očisti komp od smeća, bespotrebnih registry ključeva i u njemu si sredi programe koji se pokreću sa startanjem Windowsa (izbornici lijevo u programu).

I instaliraj si neki Firewall pod obavezno.

EDIT: Ustvari makni još i ovo (nisu maliciozni servisi ali ti usporavaju komp bezveze)

O4 - HKLM\..\Run: [WatchDog] C:\Program Files\InterVideo\DVD Check\DVDCheck.exe
O4 - HKLM\..\Run: [UpdateManager] "C:\Program Files\Common Files\Sonic\Update Manager\sgtray.exe" /r
O4 - HKLM\..\Run: [mouseElf] C:\PROGRA~1\SCROLL~1\MouseElf.EXE
O4 - HKCU\..\Run: [Skype] "C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /nosplash /minimized
O4 - HKCU\..\Run: [MSMSGS] "C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe" /background
O4 - HKLM\..\Run: [TkBellExe] "C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe" -osboot

Evo to je to.
tutix je offline   Reply With Quote