Citiraj:
Autor Mikeyy
A tor, ko brat bratu, baš ga sereš.
I molim te de mi se ne obraćaš ko da ti nešto spočitavam non stop ili ti držim bukvice. Smatram da imate dvostruke standarde i imam pravo na to mišljenje, kao što i mislim da izmišljaš razloge kako bi to mogao staviti na forum a da te savjest ne grize ili neko drugi ne davi.
Šta fino ne nazoveš VIDI ili im pošalješ email da li ti smiješ to objaviti ovdje pa nam javiš da li su oni to sebi tako zamislili, ako hoćeš ja ću to obavit za tebe pa ti javim.
|
Čuj, kao prvo - pripazi malo na rječnik.
Kao drugo, zašto bi pod bilo kojim razlogom želio i morao tražiti opravdanje (pred tobom ili nekim drugim) da stavim ili ne bilo što na forum? To što ti smatraš dvostrukim standardima možeš isfuravati kod sebe u svom životu/forumu/kući/školi. Mi imamo naša pravila i sigurno te budemo te konzultirali slijedeći put kad bude odluka o njihovoj izmjeni
I u čemu je točno problem? Ne valja kada se brišu postovi s potražnjom crackova, ne valja kada se stavi nešto što ti misliš da je zaštićeno zakonom o autorskim pravima...pa mislim, stvarno. Ako ne želiš kvariti svoj moral i etiku nemoj to čitati onda...Uostalom, zašto se ti osjećaš prozvanim razmišljati o ovome?