Nisu isti,jer tvoj je s.939 a njegov je AM2...i tvoj je X2 i pogledaj svoj scor spram njegovog ili mog...
Ali da,nemaš kompletnu validaciju,sad ja znam dali je to clockana grafa ili šta...ako ćemo tako,stiže i moj SS - doduše nešto mi je jači proc,na 2.8Ghz;ali opet nemam više bodova za CPU jer moj nije X2 pa pribroji i taj koeficijent ukupnoj rezi...uglavnom nemam nikakav X2 niti premoćno naclockani C2D...

A možda je i Hmmmm pustio u profilu AA ili AF... :confused:
SS :
Sve u svemu podjednake su grafe,ovo mi je sve kao iz SIG-a i grafa downclockana na def. A clockanu na vrijednost iz SIG-a - 555/1500mhz ima negdje oko 4700 scora dok clockana na 500/1500mhz kako je držim zadnje vrijeme da mi ne buči onaj mali vent mi daje oko 4450-ak bodova.

Stim da još ne mogu do ibera,pencil modd i ne mislim nikako raditi,ali ipak imam i def. hlađenje sa zujom,koje i nije loše,ali nije to Zalman... A uz Zalmana možda oko 600mhz gpu + oko 1600mema...ma kladim se da nemre naclockana 1900GT oprat 7900GS... : goood : Ako hoćeš kad stavim Zalamana takmičimo se...
A i čak bih si stavio jedan - u scor jer su mi windowsi teška katastorafa i imam preko oko 50-ak procesa popaljeno čim mi uđe u winse,a nisam frik i negasim ih za SuperPi pa neću ni za 3D Mark...dok winsi doslovno pucaju po šavovima,moram format vrlo,vrlo uskoro... : hitthewa