Tema: WoW VS. GW
View Single Post
Staro 16.02.2007., 10:16   #4
Cataphract
Premium
Moj komp

Cataphract's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
WoW, kao i svaka Blizzardova igra ima filozofiju "time spent > skill". Nekima je to okej, nekima nije. Ti znaš u kojoj od ove dvije grupe si ti. Guild Wars možeš igrati lagano, svojim tempom, a možeš i grindati mjesecima - izbor je prepušten tebi. Ako želiš/voliš/moraš imati rare iteme, armore i skinove, onda ćeš grindati i raditi za njih. No, s druge strane, sasvim jednako učinkovit ćeš biti i s najobičnijim armorom i opremom od craftera i collectora. Blizzardove igre ovakav balans nemaju.

Kaj se grafike tiče, tu se bespotrebno lome koplja. GW grafika pwna WoW jednako kao što Legija pwna Falangu. EOD

Ako briješ na role playing, u GW će ti to ići maaaaaalo teže nego u WoWu. PvE dio GWa je dobar, ali sam koncept GWa te tjera da se NE vežeš za samo jednu profesiju i jednog jedinog lika, već te gotovo potiče da imaš nekoliko likova. RP dio u GWu je zapostavljen, ali je zato PvP dio odličan.

Biraj si kaj ti paše. Kod mene je u korist GW presudila daleko bolja grafika, izostanak Blizzardove filozofije grindanja. Upravo zbog te filozofije mi nije niti na pamet palo plaćati im mjesečnu pretplatu. Hvala lijepo, ali d2 grind na battle.netu me je iritirao, a bio je besplatan.
Cataphract je offline   Reply With Quote