View Single Post
Staro 16.02.2007., 03:45   #130
Ozy
Spužva Bob Skockani.. :XD
Moj komp

Ozy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Ljudi moji,evo čitam ovo i ne vjerujem. Jednostavno kako god ja sagledao stvari "realno"? T-đubre je i dalje monopolist na našem tržištu.
Najradije bih da njima ništa ne plaćam;ali jednostavno smo općenito premalo informirani i zato se (još) ne upuštam u nikakve promjene,šrot ne želim,taman bio jeftin neznam koliko;ne želim telefonske šumove niti prekidanja,a ne želim niti preko SIP-a...zasad to o AMIS-u neznam potvrdno pa i ne predajem ništa. S druge strane Iskon me ne zanima apsolutno,oni jesu T-đubre...
A gledam sad Optimum,mogu preko njih i telefon tj. tel. pretplatu,a opet za brzinu njihovog interneta plaćat T-đubru?;jer oni ipak koriste njihovu infrastrukturu koliko kužim...? A s treće odnosno četvrte strane gledišta (dakle nije ni tlocrt ni nacrt ni bokocrt... ) se reklamira neki internet i mreža novog tisućljeća...? Onaj Metronet po telki,šta ima reklamu onog nazovi projektiranog rukometaša šta puca u gol i zabija,ako znate na koju reklamu mislim...

Pa dajte više nešto jeftino i dobro,i da je "sve u jednom"! a ne brzinu jednom,promet drugom,pretplatu trećem...ma sere mi se više od toga,nikad kod nas na zelenu granu sa telefonijom i internetom...

Evo konkretno ja samo pretplatu T-Đubru plaćam 170 i kusur kuna....račun mi ne dođe ispod 400kn da ga j.ebem,a 450-500kn je neki prosjek... Imam onaj Halo Plus paket,zbog ID caller funkcije i obračuna po sekundi,te usput mogu i SMS-at sa fiksnog telefona,a pretplata za to je 77kn + pDV. brzina za net mi je 80kn + 20kn minimalno promet....ne skidam puno;ali zna mi biti i 60 i 80kn,ali ajmo reć da mi je 40kn prosjek prometa u zadnjih pola godine.

Dajte mi recite kako i šta da učinim,da čekam ovaj Metronet,ili šta i kako....???! Jer fakat sam lud više i ne modu živit više ovako,ubit ću se - pretjerujem : lol2 :

Ali ono,dođe mi sad stavrno da se momentalno prenacim na AMIS i ima valjda 1024/128 uz flat te tel. linija i sve za "svega" 120kn...pa kud puklo da puklo... ali onda opet,dali ću imati tel. bez šumova i delaya,dali ću imati caller ID,koje su mi cijene za pozive fixnu na mobilnu telefoniju i tri točkice i 3PM...ma ubit se odmah čim počnem o tom razmišljat,ko da nemam o drugim stvarima...

Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5
XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz
Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB
Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD
Ozy je offline   Reply With Quote