Ma ni to nije dosta,barem po meni. Naime koliko sam upućen E4300 je pravljen kao low-end procesor :confused: ;nije mi jasno šta on uopće ima biti preko soma kuna... : stoopid
I da,pitanje šta nisam prije pitao..dakle Phoenix/Mitzek i ostali koji znaju...dali je to u biti isti procesor kao i E6300 samo sa manjim FSB-om,ili ipak nije..fakat više neznam...: bonker :
I je mu napon isto kao kod E6300 od 1.2-1.4 volta ili...? Znam da piše službeno od 0.85 do 1.3525 volti ili tako nekako;ali u biti 1.2 do 1.4 volta?
I da,zašto je netko anpisal kako je hladniji puno nego E6300 kad im je isti TDP - 65W...to zato jer ima manji FSB pa se manje grije ili... : stoopid
Išao bih na C2D ali osim što nema kešovine i tudum sam,opće ne "kužim" ove "blesave" procesore... : stoopid
A neka,zasad sam na AMD,a ako bude sranja pa Iran krene "nuke" na Izrael,nebu više ni I od Intela...glupi ameri sami neće znati ništa novo ni jako napraviti i onda će AMD preuzeti tržište potpuno,ma nastat će živi monopol....

: goood : : roller :
EDIT :
Našao sam nešto...dakle Thermal Disipation od E4300 isti kao i E6300 = 65W
Thermal Specification im isti - 61.4C - dakle nebi trebo biti E4300 ništa hladniji,bar po logici...
Napon- po Intelu dakle 0.850-1.3525 volta ali konkretnije 1.225 do 1.325 volta.
Link :
http://www.canadacomputers.com/index...524&cid=CPU.84
Postavljam pitanje : kolko će dugo radit ovi vaši,i uz dobrano hlađenje,a na 3.6Ghz i uz 1.57 volta...? : goood :