Pozdrav svima, da skratim pricu, do sada sam imao masu jeftinih miseva raznih marki, logitech mx510, mx400, ms intelioptical 1.1a.
Ono sto odmah mogu reci je da se x-718f moze nositi sa logitech-ovom mx serijom. Inace u a4tech je ugradjen isti opticki chip kao i u mx518 (agilent 3080). Ono sto nigdje ne pise a mene je iznenadilo da se dobiju dva kompleta rezervnih teflonskih nozica (mis ih ima 6, znaci dobije se jos 12). Odlicna stvar je i znatno tanji kabel (2.2 mm u odnosu na uobicajenih 3.5 mm) sto ostavlja dojam bezicnog misa jer kabel nema tezinu kojom opterecuje misa.
Dpi je promjenjiv i to savrseno radi bez drivera. Njihovom istalacijom dobija se hrpa opcija za podesavanje ali sve je pregledno i jednostavno. Tipkama se mogu dodjeljivati naradbe od copy, paste pa do f1-f12, kao i ctrl i shift kombinacije.
Materijali i izrada su dobri, bocne tipke bi mozda trebale biti malo vece ali i ovakve su sasvim ok, glavne lijeva i desna su odlicne a kotacic je gumiran i precizan. Osjecaj lezanje misa u ruci je dobar ali to ovisi i o stilu drzanja misa (vrijedi za svaki mis).
Inace ja se ne zamaram sa ciframa kao sto su 2000dpi jer je meni to neupotrebljivo, ja koristim 800dpi.
Pozdrav!