View Single Post
Staro 16.02.2007., 00:45   #1
Zynaps
Registered User

Datum registracije: Feb 2007
A4Tech X-718F dojmovi

Pozdrav svima, da skratim pricu, do sada sam imao masu jeftinih miseva raznih marki, logitech mx510, mx400, ms intelioptical 1.1a.

Ono sto odmah mogu reci je da se x-718f moze nositi sa logitech-ovom mx serijom. Inace u a4tech je ugradjen isti opticki chip kao i u mx518 (agilent 3080). Ono sto nigdje ne pise a mene je iznenadilo da se dobiju dva kompleta rezervnih teflonskih nozica (mis ih ima 6, znaci dobije se jos 12). Odlicna stvar je i znatno tanji kabel (2.2 mm u odnosu na uobicajenih 3.5 mm) sto ostavlja dojam bezicnog misa jer kabel nema tezinu kojom opterecuje misa.

Dpi je promjenjiv i to savrseno radi bez drivera. Njihovom istalacijom dobija se hrpa opcija za podesavanje ali sve je pregledno i jednostavno. Tipkama se mogu dodjeljivati naradbe od copy, paste pa do f1-f12, kao i ctrl i shift kombinacije.

Materijali i izrada su dobri, bocne tipke bi mozda trebale biti malo vece ali i ovakve su sasvim ok, glavne lijeva i desna su odlicne a kotacic je gumiran i precizan. Osjecaj lezanje misa u ruci je dobar ali to ovisi i o stilu drzanja misa (vrijedi za svaki mis).

Inace ja se ne zamaram sa ciframa kao sto su 2000dpi jer je meni to neupotrebljivo, ja koristim 800dpi.

Pozdrav!
Zynaps je offline   Reply With Quote