View Single Post
Staro 15.02.2007., 15:38   #1
Zond
Rabotnik
Moj komp

Datum registracije: Feb 2003
Preporuka printera do 1000kn

Pozdrav

Trebao bih preporuku/savjet u vezi kupnje novog printera. Naime kako je nikad NEprežaljeni Lexmark Z31 ispustio dušu (gorio u printerskom paklu) i ostavio me par puta na cjedilu kad je hitno trebalo nesto isprintati, situacija me primorala da razmisljam o novom printeru.

Budžet kojim se raspolaže je 1000kn. Namjena printera bi bila printanje dosta teksta, manija oko printanja slika i fotki me prošla odavna kada sam zbog "štednje" tonera na Lexmarku doživio da se preskupo plaćeni color toner osušio u roku od kakva 2 mjeseca . Znači većinom bi bio print skripti, dopisa, tablica i sličnog asortimana. Naravno, tražim printer koji će mi dati što jeftiniji ispis što veće količine materijala.

Pregledavajući prijašnje rasprave, Canonova Pixma 4300 je vrlo poželjan printer u tom cjenovnom rangu. No nekako čeznutljivo bacam pogled i na HP 1020. Sad bih ja zamolio forumsku populaciju za komentare oko ta 2 printera, komentare, osvrte i preporuke nekih boljih rješenja (ako ih ima).

Znači na kraju: printer do 1k kuna sa sto jeftinijim ispisom , printa se većinom tekst.

Zafaljujem

Zond je offline   Reply With Quote