View Single Post
Staro 15.02.2007., 13:13   #4
EvilM@ster
Ev1LMa5ter
Moj komp

EvilM@ster's Avatar

Datum registracije: May 2006
Gledao sam i ja taj X2, ali nekakvo je moje razmisljanje da ja nemam gotovo pa i nikakve koristi od dvije jezgre, sve sto radim, a na kompu radim gotovo sve sto se da, od igranja, muzike, surfanja do nesto malo ozbiljnijih "poslova" za sve je to definitivno jedna jezgra dovoljna, jer jedini multitasking kod mene je slusanje mp3-ca i surfanje u isto vrijeme... kod gledanja HD sadrzaja preko satelita isto tako mislim da nebi trebalo biti previse koristi od dvije jezgre, jer i sada je ovaj moj 3000+ na default taktu dovoljan za gledanje H.264 sadrzaja bez trzanja... 3800+ mi se cini dobar izbor i zbog velikog mnozitelja pa netreba nesto posebno dobra maticna jer nemoram ganjati veliki HTT.., znaci 280 uvrh glave, neznam kolko idu max ti orleans-i sa jednom jezgrom..

Razmisljao sam i o Gigabyte, samo neznam koju, da ne naletim na neku s sheb. biosom i onda sam u banani, a kod njih se to lako dogodi, pa onda cekaj hoce li ti se smilovati s novom revizijom, isto ko i creative sa novim driverima ..

Isto tako mi se cini da ovi uli chipseti imaju nesto losije performanse opcenito nego nvidia, pogotovo u pogledu memorije, ili se to samo meni cini..