View Single Post
Staro 14.02.2007., 23:51   #159
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Talking

heh koji topik

Ne osječam se nekakvim prebivaocom na ovom forumu a uz to za moje varijacije težine su zaslužne nuspojave (na fizičkoj i psihičkoj bazi jer dobijam doslovno LUĐAČKI apetit) jednog otrova kojim lječim nešto ozbiljno pa nekako smatram da nebi bilo pošteno da vam unosim nered u listu iako je apetit uvjek apetit

Zbog tih variacija koje idu ko godišnja doba to bi stvarno bio nered.

Ali nevezano za listu da napišem par zanimljivosti...

Dosad sam toliko puta mršavio da ako bi išao zbrajat te cifre otišao bi u MINUS
Razmišljanje o tom smjeru mi pada lakše nego razmišljanje o drugom smjeru / koliko sam tokom godina na sebe nabacao kilaže kad bi išao sve to zbrajat

Bio sam visok 182 a izgubio sam 2cm u zadnjih par godina valjda zbog težine

Kad sam jednom došao do 122 vidio sam da sam stvarno pretjerao te sam obečao sebi da mi neče trebat 122 da mi do glave dođe da sam pretjerao. Tako da od tada dolazim na kojih2-3kg manje od toga i shvatim da sam pretjerao s papanjem....

a u vezi tog papanja...kad se opustim i "malo zanesem" prvih 15kg nabacam u mjesec dana,drugih 15 u sljedečih mjesec ipo a ostalih 10kg u 2mjeseca....
talk about jo-jo efekt

no skinem to u 5mjeseci drastično drugačije prehrane pa dođem na svoju normalu od 80 i onda se malo opustim tj nagradim za toliko dugo razdoblje muke bez nečeg ukusnog pa sve ode u 3pm

Uz sve to izgledam manje više normalno te nemam problema s viškom kože...

Za kompom imam stolicu one vrste s malom polugicom ispod s kojom se namješta visina...u debelim razdobljima utone a u mršavim mi je tvrda pa sam se po količini popuštanja stolice navikao sudit težinu bez vage

netko tko shvača proces debljanja i mršavljena s pravom če kazat da je gubitak 40kg u 5mjeseci bolestan no meni zbog onog u početku spomenutog problema kojeg lječim višak kg. radi više štete nego što mi je može donjet toliko brzi gubitak.....

uglavnom, podržavam sve vas koji želite izgubit neki svoj višak te vam želim nešto bolje od gubitka tog viška....želim vam da ostanete na toj težini