View Single Post
Staro 14.02.2007., 22:41   #5
Nebelwerfer
Nebelwerfer
Moj komp

Nebelwerfer's Avatar

Datum registracije: Apr 2004
hahaha : goood : zaboravih da sam uopće i pitao to...

Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
jesi siguran da odapinje? meni se jednom slična stavr dogodila kad sam s nekim programom s hiren boot cd formatireao hard, iz winsa mi nije htio pristupiti jednoj od dvije particije diska dok nisam iz dosa nappravio format
Jesam....škljocao neko vrijeme, moglo se uć u particiju a danas je poludio skroz, samo pita da li želim formatirat. Imam dosta bitnih fajlova gore a i sta cu na njemu format radit kad umire...3-4 godine je star.

Odapeo je skroz...makar vegetira. BIOS ga prepoznaje, čak i radi prilikom učitavanja windowsa tako da škljoca ko lud, ali se particija ne vidi, pa joj ne mogu ni pristupit niti napravit recovery....

Interesantno jest to da kad su oba diska uključena bila, bacao mi je BSOD-ove prilikom dizanja XP-a, nekad se restartao sam od sebe, usporavao učitavanje XP-a, a Seagate mi je master disk...moguće da je stvar u tome što je Maxtor na prvom IDE kanalu dok je Seagate SATA na trećem kanalu.

Zadnje izmijenjeno od: igorba. 15.02.2007. u 10:46. Razlog: Ne postati dvaput zaredom, koristiti dugme Edit.
Nebelwerfer je offline   Reply With Quote