Bok svima, ja sam nedavno kupio to kučište, al tu vrijedi ona kolko para tolko muzike. Ideja da se napajanje stavi u prednji dio kučišta, kako bi se smanjile dimenzije, sama po sebi nije loša. Čak ima i tunel za zrak za ispuh od napajanja i dodatni vent s donje strane na izlazu "tunela", tako da s tim moj chieftec nema problema. Po meni je završna obrada loša, jer iako lijepo izgleda, lako ostaju ogrebotine. Problem kod ovako malih kučišta je pretrpanost. Kabeli ometaju protok zraka a nemam ih kud sakrit. Također, ovisno o duljini optičkog pogona u donjoj ladici i layouta maticne ploče, moguće je da nećeš moći koristi 3. i 4. utor za memoriju. Meni ima otprilike 1 mm prostora između kabela od prže i RAMa.

Treba također paziti i na visinu coolera za procesor, meni nije stao AC Freezer 64, pa sam morao vratit BOX cooler. Problem je i s hlađenjem hard diska, jer je postavljen okomito i zabačen skroz u kut kučišta gdje baš i nema neke cirkulacije zraka. Al sve u svemu, kad se ugrade dva 120mm ventilatora sa svake strane, temperature postanu podnošljivije.
Ocjena 3/5, al za nešto manje od 300 kuna se donekle isplati.