View Single Post
Staro 14.02.2007., 15:15   #154
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor RAK Pregled postova
Bem ti te doktore koji napišu takvu ludo dobru dijetu. Tko im dade diplomu da mi je znati...
To je bilo karikiranje - možemo se mi zahebavati do mile volje oko žderanja i debljine ali kad vrag dođe po svoje... niko ništa ne piše - daju ti preporuke - a na svakom je slijedeča odluka: smršavi ili crkni.

A u mom slučaju radi se o cca 1500 kalorija dnevno tokom bar 10-12 mjeseci i poželjna fizička aktivnost (makar i šetnja za početak) a kad nešto skine cca 1/4 ili 1/3 viška i nešto pojačana aktivnost - vele plivanje je najpoželjnije jer se tako sprečava da visi koža - zateže se usporedo sa dijetom.
U stvari svako tko ima stvarno previše kila jedino može skroz promjenit što i koliko jede - nema više nikada povratka na staro - samo tako se može postiči promjene a da se kile ne vrate brzinom warpa.
Dobra vijest je da kod takvog viška prvih 30-tak kila ide dolje ko od šale - sredina dosta sporije a zadnijh 10-15 kg je muka isusova...

Ja ciljam na 80 možda 75 - tu sam Brad Pitt: lol2 : - inače po onim sado/mazo pravilima odnosa visine i težine, trebao bi doči na 65/66 kg : lol2 :
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote