Citiraj:
Autor MisterM
Za one koji žale što nisu u top 20 - upravo mi doktori rade o glavi - vele ako baš ne želim uskoro upoznati Manitoua osobno, moram na brat bratu 500-1000  KALORIJA DNEVNO TOKOM JEDNE GODINE (brže je preopasno) uz opaku fizičku aktivnost
|
Bem ti te doktore koji napišu takvu ludo dobru dijetu. Tko im dade diplomu da mi je znati. Opaka fizička aktivnost na 500-1000 kalorija je NEMOGUĆA i ŠTETNA, pa i za tvoje starije djete. Mlađe skreše ionako 5000 kalorija za doručak. Najlakše je reći da moraš jesti travu. Prije ćeš vidjeti manitua tom šarlatanskom recepturom.
Svojevremeno sam uz pomoć fizičke aktivnosti i jela koliko sam mogao utrpati u sebe (samo je vremena bilo malo) smršavio 17 kg u mjesec dana. Niti sekunde nisam bio gladan. Samo sam bio mlađi i potpuno zdrav. Za bolesne i starije bi preporučio isto ali nešto sporije.
Prvih 10-tak dana se može očekivati samo lagano povećanje težine (mišići su teži od špeka) i kronični umor. Nakon toga kile vrtoglavo padaju i nemaš mogućnosti da to spriječiš, a umor prerasta u nervozu kada nemaš tu aktivnost. Postupak se nastavlja i ako prekineš aktivnost nakon nekog vremena još oko tjedan dana. Ovo je provjereno u praksi. Morao sam u 8. mjesecu prekinuti sa biciklom na 15 dana (rastavio sam ga do zadnjeg šarafa) da bi sa premalih 68 došao na barem 72 i mogao odvoziti sezonu do kraja. Svaku godinu krenem voziti sa oko 80-85 kg.