View Single Post
Staro 14.02.2007., 11:12   #153
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Autor MisterM Pregled postova
Za one koji žale što nisu u top 20 - upravo mi doktori rade o glavi - vele ako baš ne želim uskoro upoznati Manitoua osobno, moram na brat bratu 500-1000 KALORIJA DNEVNO TOKOM JEDNE GODINE (brže je preopasno) uz opaku fizičku aktivnost
Bem ti te doktore koji napišu takvu ludo dobru dijetu. Tko im dade diplomu da mi je znati. Opaka fizička aktivnost na 500-1000 kalorija je NEMOGUĆA i ŠTETNA, pa i za tvoje starije djete. Mlađe skreše ionako 5000 kalorija za doručak. Najlakše je reći da moraš jesti travu. Prije ćeš vidjeti manitua tom šarlatanskom recepturom.

Svojevremeno sam uz pomoć fizičke aktivnosti i jela koliko sam mogao utrpati u sebe (samo je vremena bilo malo) smršavio 17 kg u mjesec dana. Niti sekunde nisam bio gladan. Samo sam bio mlađi i potpuno zdrav. Za bolesne i starije bi preporučio isto ali nešto sporije.

Prvih 10-tak dana se može očekivati samo lagano povećanje težine (mišići su teži od špeka) i kronični umor. Nakon toga kile vrtoglavo padaju i nemaš mogućnosti da to spriječiš, a umor prerasta u nervozu kada nemaš tu aktivnost. Postupak se nastavlja i ako prekineš aktivnost nakon nekog vremena još oko tjedan dana. Ovo je provjereno u praksi. Morao sam u 8. mjesecu prekinuti sa biciklom na 15 dana (rastavio sam ga do zadnjeg šarafa) da bi sa premalih 68 došao na barem 72 i mogao odvoziti sezonu do kraja. Svaku godinu krenem voziti sa oko 80-85 kg.
RAK je offline   Reply With Quote