Citiraj:
Autor Gabre
opet ja tebe ne razumijem, ...
|
Nije me bilo online pa je crn odgovorio.
Citiraj:
Autor crn
@LAcy - znam da sam svašta pokušavao za TV out s novim driverima i da nije ništa upalilo a sad mi sve radi kako treba sa 85.96 tako da mi se neda više eksperimentirati... kad budem reinstalirao windowse isprobat ću i tu kombinaciju
|
Znam i ja sam svašta pokušavao, ali rješenje je bilo čini se vrlo jednostavno. Naime u starim driverima, moglo se staviti 1024x768 a da je slika na TV-u i dalje normalna. Sa novim driverima je uvijek bila malo sužena, ali zapravo je nVidia napravili dobru stvar (ne sa tim usranim CP) i definirala nativnu rezoluciju za TV, 720x576. U starim verzijama nije bilo te rezolucije ali se mogla ručno definirati.
Sad sam pod Vistom, i upravo sam MediaPortal ručno stavio na TV (dualview), iskalibrirao i sve super. Još bolje nego sa starim driverima na kojima sam ga imao na TV-u u full screenu i na primarnom windowed.
Mali OT: MediaPortal o kojem sam već pričao i dalje se intenzivno razvija. I dalje je mastodon pisan u .net-u i relativno spor, ali već se neko vrijeme razvija TV engine 3. Ovaj engine se pokreće kao proces pod Win i može snimati više programa sa samo jednom DVB karticom ako su na istom kanalu. Još je u beti, pa se nekad smrzne, zbuni ga schedule, koristi SQL server (ovo mi baš nije jasno cemu) ali radi. Ako netko slaže MCPC, neka proba, dečki se stvarno trude.