View Single Post
Staro 13.02.2007., 18:27   #9
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
opet ja tebe ne razumijem, ...
Nije me bilo online pa je crn odgovorio.

Citiraj:
Autor crn Pregled postova

@LAcy - znam da sam svašta pokušavao za TV out s novim driverima i da nije ništa upalilo a sad mi sve radi kako treba sa 85.96 tako da mi se neda više eksperimentirati... kad budem reinstalirao windowse isprobat ću i tu kombinaciju
Znam i ja sam svašta pokušavao, ali rješenje je bilo čini se vrlo jednostavno. Naime u starim driverima, moglo se staviti 1024x768 a da je slika na TV-u i dalje normalna. Sa novim driverima je uvijek bila malo sužena, ali zapravo je nVidia napravili dobru stvar (ne sa tim usranim CP) i definirala nativnu rezoluciju za TV, 720x576. U starim verzijama nije bilo te rezolucije ali se mogla ručno definirati.
Sad sam pod Vistom, i upravo sam MediaPortal ručno stavio na TV (dualview), iskalibrirao i sve super. Još bolje nego sa starim driverima na kojima sam ga imao na TV-u u full screenu i na primarnom windowed.

Mali OT: MediaPortal o kojem sam već pričao i dalje se intenzivno razvija. I dalje je mastodon pisan u .net-u i relativno spor, ali već se neko vrijeme razvija TV engine 3. Ovaj engine se pokreće kao proces pod Win i može snimati više programa sa samo jednom DVB karticom ako su na istom kanalu. Još je u beti, pa se nekad smrzne, zbuni ga schedule, koristi SQL server (ovo mi baš nije jasno cemu) ali radi. Ako netko slaže MCPC, neka proba, dečki se stvarno trude.

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline   Reply With Quote