View Single Post
Staro 08.11.2003., 13:05   #2
Trash
Premium

Trash's Avatar

Datum registracije: Apr 2002
Re: Linux OČaj!!!

Citiraj:
Originally posted by knezigor
Dakle.Bio ja lud pa prije 1,5 godina kupio knjigu:"Pc škola Linux Mandrake 8.1" autora Krešimira Kudumije i Vlatka Košturnjaka.
Zakon. Dobar pocetak.

Citiraj:

Instalirao ja i instalirao, ali se nisam pomaknuo dalje od reeboot-a sve nakon toga bilo je nekakav error.
Šutnem ja to negdije u zapečak.
I neki dan dođem ja šogoru i maše on novom knjižicom (cca 100 Kn) vrlo sličnog naziva - samo kaj je verzija 9.1 - isti autori.
Kaže šogi - Instalirao sam triput i uvijek neki shit... Uzmem ja sve to i odvrtim instalaciju; jednom - error, drugi put - error, pa - error.
A koji to tocno error? Jesi mozda potrazio sto drugi kazu o tom erroru na internetu? Jesi uopce sa razumijevanjem procitao sto pise na monitoru?

Citiraj:

I sad ili smo šogi i ja ludi ili su ona dvojca gore prevaranti.
Za prvo ne znam, ali ovo drugo sigurno nije istina.

Citiraj:

A lijepo su napisali da je to kao za kompjuterske početnike.
Ne smatram se nekim lumenom, ali nisam toliko glup da nebi znao stiskati ENTER.
Whoow. Pazi sad, za Linux se pretpostavlja da znas citati sto pise na monitoru. Ja ti preporucam da se vratis na dobre svoje stare Windowse i nastavis klikati osim ako radikalno ne promijenis svoj pristup. Za razliku od "klikadzija" poput tebe koji misle da se sve stvari mogu rijesiti beskonacnim klikanjem sa misem ili nabadanjem po opcijama bez znanja sto te opcije znace neki (myself included) su naucili da treba citati sto pise na monitoru i na vrlo logican nacin brzo rjesavaju sve vece ili manje probleme. To sto ti ne zelis uloziti minimalan trud i procitati sto zaista pise u toj knjizici i sto se ne zelis prosetati po google-u ili potraziti na nekoliko hrvatskih linux siteova razlog sto je tocno zastekalo i kako se to rijesi ti ovdje bezrazlozno i neargumentirano pokusavas dokazati nekakve nebuloze. Scooliraj se i pocni razmisljati na drugi nacin, mozda jos ima sanse..

Citiraj:
I sad neka mi netko kaže da je LINUX bolji. Ma u K. je bolji - ne možeš ga niti instalirati bez zaje...cije, a kamoli nekaj drugo. Sve to isprobano je na tri različite konfiguracije - različite MB, HDD, CPU, RAM, CD... i ništa!!!
KOMENTARI MOLIM!
Nema komentara. Ostani na Windowsima, pa tko te tjera da isprobas Linux? Nije ti uspjelo? Pa dobro, so what? Ja ne psujem po Windowsima svaki put kad naprave BSOD, right?