View Single Post
Staro 13.02.2007., 13:07   #143
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Wink

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
3db... ak prvi svira na 90db + drugi = 93db

syss, prestao si se bavit hifijem pa ti sve isparilo?
usput, kršiš ono obečanje što si ga dao sebi kad si zadnji put ispravio nešto ,,,čini mi se begu ali dobro da ga kršiš jer kad ti stvari upadaju u oko - znači da ti mozak još radi a da ti ne upadaju - značilo bi da se gubiš čovječe...
Uglavnom ne smeta mi nimalo jer nitko nije nepogrešiv i svakom se potkradaju greške. Nerjetko sam u životu bio stvarno apsolutno siguran u nešto da bi se pokazalo da sam u krivu pa....

ti moram odgovorit da pogledaš mrvicu bolje kontekst (imam jedan sub s svojim pojačalom i dodam drugi isto sa sa svojim) jer ču te pitat jesi li siguran?

Ako zaista jesi onda te molim u ime istodvdovskih odnosa da malo prošvrljaš po netu npr...možda diyAudio forum pa mi onda iskreno priznaj jesi li još siguran

jer kroz dugo vrjeme bavljenja ovim hobijem ljudi pročitaju hrpetine stvari ,pa vjerujem i da si ti...i na račun interpretiranja toga mislim da bi vrlo brzo razhebali ovaj topic te ga učinili nezanimljivim ovoj sredini...zato nisam uskočio s nečim što bi vrlo vjerovatno odvelo u prepucavanje već sam ovo napisao.....