View Single Post
Staro 13.02.2007., 03:10   #130
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Vidim ja da ovdje ima puno pobornika star treka

Činjenice:

1. Prisluškivao se Kuzmić koji nije mjenjao kartice kao Cvitanović
2. Prisluškivao se Kuzmićev broj i bilježilo tko i kada ga zove
3. Cvitanović je lociran prema signalu poziva kad je nazvao Kuzmića a ne pomoću IMEI-a te su cipelići unutar tog kruga 50m tražili čovjeka/osobu a ne mobitel. Znači imamo disco, lice sa tjeralice i klasična racija...

4. IMEI se "vidi" na baznim stanicama ali nedaje informaciju o "z" - nadmorskoj visini pa ako ste u zgradi mogu vam soli na rep stavit...

5. Imam ukraden telefon te se vidi IMEI kako šeće po centru grada a podne je, naroda ko u priči... ja sam 50m kojih se šeće ali tko sam ja ? Uđem u zgradu, opet šipak...

Mogao bih tako do jutra nabrajat no držimo se stvarnosti, pustite vi teroriste koji čuče u nekom podrumu ili stanu te nemrdaju nigdje pa dođe policija i pretrese cjelu zgradu, kod nas cipelići neće zgradu pretresat radi 50 mobiteli iz Hg-šrota... Za svaki stan bi morali pribavit nalog za pretres sa imenom i prezimenom vlasnika stana dok u slučaju terorizma tih ljudskih prava nema.

Dakle star trekovci malo na zemlju a sitni lopovi mogu mirno spavati

Presjecanje pravaca : Dakle kao što mi to radimo za ciljeve tako imamo 2,3,4.. bazne stanice koje imaju azimut (smjer) i približnu daljinu do cilja ( mobitela ) Svaka bazna stanica otpuca pravac i ti se pravci sjeku u jednoj točci. Sa 3 bazne stanice dobije se mali trokutić u kojem se negdje nalazi cilj ( mobitel ) Povlačenjem okomica na unutrašnje stranice tog trokuta bi se trebalo dobiti točna pozicija cilja tj. toliko uzvišenog IMEI-a .

Svi koji imaju đornute mobitele mogu sad mirno na spavanje
stuc je offline   Reply With Quote