View Single Post
Staro 13.02.2007., 00:48   #2
gorluk
Čovjek
Moj komp

gorluk's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Prodaje ih MelComp, Finder itd. (čak ih i u Algoritmu ima). Odmah te moram upozoriti kako je kupovina bilo kojeg tableta osim Wacoma čisto bacanje novaca. Možda ti na prvi pogled čini kao ušteda, ali na kraju će te ispasti skuplje - kupit ćeš jeftilen tablet, i nakon nekog vremena će ti dopiz*it, te ćeš ga baciti u smeće (budući da ga ne bi imao srca uvaljati nekome drugom) i na kraju kupiti Wacom. Razlika je stvarno nebo i zemlja - Wacom proizvodi grafičke tablete, dok drugi proizvođači rade jeftine plastične ploče uz koje dobijaš hrpu loše napisanog koda pod imenom "driver". Zaboravi sve te Aiptek / Genius / Trust itd., to stvarno ne valja. Ja već godinama koristim tablete, tako da sam dosta upućen u njihove prednosti i mane.

Pretraži malo ovaj forum, pred neko vrijeme sam nekome objašnjavao u detalje razliku između raznih Wacom modela (Graphire, Intuos 3, Pen Partner etc.).

Za koju namjenu ti treba tablet? (2D crtanje / 3D modeliranje / video editing / obradu fotografija / "običnu" navigaciju itd.) Reci, pa ćemo vidjeti koji bi ti najviše odgovarao.
gorluk je offline   Reply With Quote