View Single Post
Staro 13.02.2007., 00:32   #127
Ozy
Spužva Bob Skockani.. :XD
Moj komp

Ozy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
PC Maniac hvala na prosvjetljenju,ali ozbiljno...

Ajde mi samo još nešto objasni... Budući imam data kabel za Samsunga i potreban softver,donešen mi je mob D900 koji je maznut,od ove serije sa skladišta,i koji sam trebao otkodirati,lik se bojao i u servis ići da ga ne ćapi murja... I sad on meni reče da treba maknut IMEI i otkodirat ga na sve mreže. Rekoh ok,ali on meni da pazim jer da oni mene lociraju čim se mobitel uključi (tako su došli do ove seke od tog poznanika,koji mi i donese taj D900 za probu otkodiravanja/korištenja,dok su drugi,sad dali D900 ili neki drugi isto opak mob našli,sva sreća kod njegove sestre,dok je on bio u Italiji,i eto zato jer ga je upalila i koristila...)a koja ga je "kupila kao od šanera" i eto upalila i naravno koristila... I sad ja se mislim kako šta na njemu da napravim ako nesmijem ga ni upalit,ma reko mora moći,a opet Ivica mi reče da ga mogu naći čim se upali iako je i bez kartice...a to su upravo ti ajmo reć traženi mobiteli,jer su bili vruća roba i maznuto je prek 50 komada...
Da skratim priču nisam uspio IMEI izmjeniti ali sam ga držao upaljenog,bez kartice,dok se nije baterija nakon prvog punjenja kompletno potrošila,uz čačkanje po njemu,dakle kojih 5 dana. I sad ti meni objasni zašto me nisu našli. A drugo usput mi objasni kako će me nać i ako karticu ubacim (mobitel sam vratio,ali ipak...),naročito ako mu se promjeni IMEI. I treće,ajmo reć glupo ali posljednje,reci na koju foru me nađu trigonometrijom,znam da se može;ali šta oni gledaju po topografskim kartama koliko je zgrada u tom "x" naselju + mogu falit do eto 50-ak metara + 4 kata u svakoj zgradi,a na području tom u krugu 50 metara je takvih 4-5 zgrada...i sad bi oni trebali mene ili nekog naći...idu od vrata do vrata i pitaju : "gospodine,koji mobitel ima vaš sin i dali ga možemo vidjeti (mobitel)" - ili kako...??!

Fakat ima ekipe koja je jednostavno za neke od nas prepametna,ili je toliko nabrijana ili je pogledala preveć američkih akcijskih filmova... : goood :

Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5
XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz
Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB
Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD
Ozy je offline   Reply With Quote