Do nedavno sam imao ovo kućište

i kućište je bilo solidno fino je hladilo,bilo tiho i sve 5.Gledao sam da si složim neki HTPC(uz plazmu naravno kad ju kupim) i onda mi je pala ideja,pa ćemu slagat još jedan komp kad se može i od ovog što imam napravit jedan solidan HTPC
Dakle nakon gledanja tema na forumima i naravno temu legendarnog Crnog,jednostavno sam morao to napravit i odlučio se odmah za jedino vrijedno spomena kućište u Hrvatskoj a to je SILVERSTONE LC 17 crne boje--
http://www.silverstonetek.com/products-lc17.htm .
Komponente koje idu unutra su: ASUS P5B DELUXE,C2D E6300,2x1Gb Goodram na 800MHz,POV 8800GTS,RAPTOR 74gb+WD 2x160GB RE RAID 0,Antec 480W true blue.
Kućište je fino napravljeno,ima solidno hlađenje,ali naravno da bi napravio HTPC po svom ukusu morao sam maknit par stvari iz njega.Prvo sam maknio drugi kavez jer mi je on nepotreban zbog 3 diska,dakle ostavio sam samo 1 kavez.Al s obzirom da Raptor ide u HTPC on nikako ne može bit u kavezu

jer previše buči pa samo morao radikalnije nešt napravit.Maknio sam 5.25 kavez i stavio raptora na spužvice

što je uvelike smanjilo temperaturu Raptora i utišalo cijeli sistem. E sad pošto sam maknio 5.25 kavez morao sam negdje stavit pržilicu,pa sam se odlučio od interne pržilice napravit externu.

Pržilica je SATA pa sam ju samo spoji na SATA konektor a pošto imam SATA kabel od 1m bilo je dovoljno to da ju izvučem van bez beda što je na kraju ispalo super jer nema više sagibanja sve mi je na dohvati ruke.Morao sam još stavit i 2x120mm ventove od naprijed,jedan za grafu na 12V i jedan za Raptora na 7V
Sad slijede slike kak to izgleda unutra:
1.
2.

3.

4.

5.