Citiraj:
Autor tor
Ne pratim te, moram priznati. Obrišeš sve konekcije, pokreneš vizarda, ukucaš podatke i to je to. Što točno misliš pod "uvijek se pojavljuje ponovo isto..npr.broj 0 77 1 0 0000 i slicni zapisi"? Ti ukucaš svoj broj tipa 077 600 000 a on izbaci ovaj?
|
Sorry napisao sam pitanje malo nedefinirano,no bas zbog toga da mi odgovore svi i sa osnovnim stvarima kao sto si i ti napisao...obrisao sam bar 25 puta sve konekcije i sve podesio..napravio sam to puno puta do sada,no ovdje ne kuzim o cemu je rijec..npr..ponekad izbaci neki svoj broj,odnosno poredak znamenki(tvoj primjer bi bio 0 77 60 9 00-otprilike)
Preko wizarda ne ide,a i sve ideje koje sam imao za "rucno" unosenje podatak ne funkcioniraju.Racunalo je od mog frenda, i mozda je negdje nesto obrisao..no sa konekcijama nikada nisam imao problema do sada...
"uvijek se pojavljuje ponovo isto" je broj ispisan na ovakav nacin i nemoguce je napraviti novu konekciju...uvijek se vraca na taj stari broj...
Nadam se da sam malo bolje opisao problem...
..i ako je obrisao nesto zanima me sto moze obrisati u konekcijama?
Hvala za odg.
Inace forum Vam je super..godinama ga vec citam,no nikada se nisam ukljucivao...no ovo me zanima jer me zanima koja "linija koda" gnjavi..