View Single Post
Staro 12.02.2007., 21:40   #3
Gandalf Bijeli
Registered User

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Ne pratim te, moram priznati. Obrišeš sve konekcije, pokreneš vizarda, ukucaš podatke i to je to. Što točno misliš pod "uvijek se pojavljuje ponovo isto..npr.broj 0 77 1 0 0000 i slicni zapisi"? Ti ukucaš svoj broj tipa 077 600 000 a on izbaci ovaj?
Sorry napisao sam pitanje malo nedefinirano,no bas zbog toga da mi odgovore svi i sa osnovnim stvarima kao sto si i ti napisao...obrisao sam bar 25 puta sve konekcije i sve podesio..napravio sam to puno puta do sada,no ovdje ne kuzim o cemu je rijec..npr..ponekad izbaci neki svoj broj,odnosno poredak znamenki(tvoj primjer bi bio 0 77 60 9 00-otprilike)
Preko wizarda ne ide,a i sve ideje koje sam imao za "rucno" unosenje podatak ne funkcioniraju.Racunalo je od mog frenda, i mozda je negdje nesto obrisao..no sa konekcijama nikada nisam imao problema do sada...
"uvijek se pojavljuje ponovo isto" je broj ispisan na ovakav nacin i nemoguce je napraviti novu konekciju...uvijek se vraca na taj stari broj...
Nadam se da sam malo bolje opisao problem...
..i ako je obrisao nesto zanima me sto moze obrisati u konekcijama?
Hvala za odg.
Inace forum Vam je super..godinama ga vec citam,no nikada se nisam ukljucivao...no ovo me zanima jer me zanima koja "linija koda" gnjavi..
Gandalf Bijeli je offline   Reply With Quote