Citiraj:
Autor gorluk
Taj monitor nije "jaaako dobar". Period. To je low range Samsung monitor i u najboljem slučaju moglo bi se reći kako je za svoj cjenovni rang ok i kako bi mogao zadovoljiti nezahtjevnog korisnika, ali stvarno u najboljem slučaju.
Koliko vidim, cijena tog monitora se uglavnom kreće oko 2300kn, a s obzirom da se sad Philips 190P7ES može dobiti već za 2500-2600kn mislim da bi jednostavno bila čista pogreška uzeti taj Samsung naspram tog Philipsa - 190P7ES je neusporedivo bolji monitor i kvalitetna razlika je puno veća od tih ~300-400kn.
|
krivo sam se izrazio

931bf je meni jaaaako dobar zato jer kada sam ga kupovao sam imao siroku paletu tn monitora koje sam pogledao i meni je ovaj najvise odgovarao. Iskreno i ja bi ovaj monitor svrstao u neki mid end za nezahtjevne usere. Al eto meni se svidjela slika. Kao sto kolega gabre kaze kut vidljivosti me ubija ali na SVIM lcd-ima a ne samo na onima sa tn matricom doduse ovi drugi imaju veci kut ali to nije to
Sto se tice ovoga philipsa da i on mi je bio u kategoriji ali nisam imao 3000kn sada je stvarno jako dobra prilika sa cijenom od 2600kn samo sto mene ubija dizajn tih philipsa tj nedostatak istoga SVI su mi ruzni jedini koji mi nije bio ruzan sam izabrao za konfu od strica... Tako da moj idealan monitor bi bio crni 971p ali sto je je kosta previse

. Evo gorluk valjda su neke stvari jasnije