Tema: Tcom adsl
View Single Post
Staro 12.02.2007., 12:23   #21
weedos
Premium

Datum registracije: Sep 2005
evo predlozit cu svima vama nestrpljivima (posto i sam sam nestrpljiv) jedan konstruktivan savjet Probajte saznat broj mobitela servisera koji ce vam doci. ovdje se ne salim, jer (barem je tak u osijeku) za svako podrucje grada postoji jedan ili dva servisera koji dolaze ugradjivat adsl. Posto sam bio nestrpljiv nazvao sam dosta brzo nakon sto sam podnio zahtjev sluzbu za korisnike, trazio tehnicku podrsku, saznao tko je serviser za moje podrucje i trazio njegov broj mobitela. Nazvao lika slagao mu nest da mi hitno treba internet radi faksa i dal mi to moze samo donijet, da cu sve ostalo montirat sam. lik je pristao (doduse ipak je sve morao spajat sam hehehe), tako da sam vec sutradan imao adsl
btw, lik je legenda! sprijateljio sam se s njim (svadjali smo se dok mi je namjestao router da li je bolji firefox ili IE 6 hehehe) i kasnije kad god sam imao problema samo sam ga trebao nazvati i ako nije imao guzve dosao bi isti dan. pozdrav, i nadam se da ce nekom uspijet rijesit na takav nacin!
weedos je offline   Reply With Quote