View Single Post
Staro 12.02.2007., 01:53   #1
Nebbo
gejmer
Moj komp

Nebbo's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Muda pod bubrege ili nesto trece...

U petak ode cimer u HG-Spot da kupi sebi novu grafulju. Odlucio se za 7600-GS, jer mu je falilo para za GT. Uzme on tako Club3D 7600 GS i kad je doso doma i pokazao ju, meni odma bilo sumnjivo. Na kutiji pise SLI, ja je fino otvorim i nigdje onog konektora na vrhu grafe za SLI. Ajd dobro, reko, za***ali su te u startu, nema ti SLI. Gledam ja dalje i ucini mi se grafa nekako malo. Ne budi lijen, odo ja na net, google... i skuzim ne samo da njegova nema SLI vec je i manja za 2-3cm od GS koja je na sluzbenim stranicama LINK. Odmah mi je palo na pamet da su mu uvalili obicnu 7600 (ili nesto ispod GS, ako uopce sta i postoji)...

Uglavnom, na racunu fino stoji da je to 7600GS, na kutiji prodaju muda pod bubrege, na HG-spotu (pod sifrom 20126 koja stoji i na racunu) pise isto sranje ko i na kutiji (ok, tu ih ne mozemo krivit)...

Da ne bi bilo nismo znali, usporedio sam i serijski broj na kutiji i na kartici i podudaraju se.

Evo dolje linkovi kako to sve skupa IZGLEDA U STVARNOSTI (a ne u marketingu). Drugim rijecima, kako mali covjek uvijek nahebe.

I evo, sad vi dajte savjet mom cimeru koji tuguje sta da sad radi? Ja sam mu reko da je ode sutra isti tren vratit, jer mislim da ima dovoljno argumenata...

P.S. - inace, sifra na grafi i na kutiji je ova CGNX-GS766R...