Citiraj:
Autor speedy-3
i jos sada sto se desava kad su ih Cylonci nasli na onoj novoj Caprci pa galaktiga i Pgasus bejeze bez manje vise ikakve posade pa pokusaju par puta s napdima koji neuspjevaju pa onda jos jedan zadnji napad i boom zamisli dolje i pokret otpora proradi i ovi napadi upale sve savrseno sve 5,,,, realnosti sve manje i manje sapunice sve vise i vise,,,,,, svaku dobru seriju sada na isti nacin zahe**
|
Naravno da su pobegli kad malo više od godinu dana nije bilo Cylonanca na vidiku. Teško da bi i kaj mogli kad je dobar dio populacije i vojnog osoblja bil dolje na Baltarovoj utopijskoj Novoj Caprici, jer im je ovaj napričal sve i savšta, ne bi li bil izabran za predsjednika. I onda odjemput skoči 5-6 Baseshipova i mogu se i Galactica i Pegasus slikati. Ne bi ih ovi ni našli da nisu naišli na radioadktivno zračenje prouzročeno eksplozijom Cloud 9 broda...Baltarova krivica.
Pobegli su i nisu pokušavali izvesti nikakve manje napade cca. 4 mjeseca. Samo je jedan Raptor lebdil u maglici i čekal da ovi dolje uhvate signal. Kad su se napokon našli na istoj frekvenciji, tek onda je bil dogovoren glavni i jedini napad. To kaj su ovi dolje imali tu i tam samoubilački bombaški napad, pa morali su nekak uvesti pomutnju među Cylonce. Ne znam, IMHO malo si žešće zapel za svu tu realnost. Serija je napravljena tak kak je i meni bolja od svih Sci-Fi serija koje sam dosad imal prilike pogledati/pratiti. Jednostavno ako te tolko smeta kaj nije ovo ili ono realno po tvojim standardima ili nekaj baš i nema preveč smisla, uvijek moreš početi pratiti ili opet pogledati neke druge Sci-Fi serije...npr. SeaQuest ili Firefly.