View Single Post
Staro 11.02.2007., 03:38   #115
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
uff sto se tice telefonije nisam mislio nista naprednije od onoga sto sad korisste niti od naseg obicnog glupog fixnog telefona ali samo da imaju BEZICNE slusalice jer sa zicom i jos ono sto ja na galaktici ko iz 2.svjetskog rata neka monstrumski ogromna slusalica stbarno suks i da nikada nikakvu "povezanu telefoniju" nisam spominjao sredili su ih Cylonci s virusima kojima su sredili nove i sve umrezene kompove,,,,,, ovo sto je u galaktici bilo staro nisu mogli i njihove nove Vipere su pomeli ali ne i stare sve to nema veze sa telefonima i njihovim glupim zicanim slusalicama bez kojih mogu sa bezicinma sve isto sto i sa zicanima samo malo puno lakse,,,,,,, heh

a to sto su dobili nagradu za meduljudske odnose heh,,,,,,, kako kome ali meduljudski odsnoi i sranja sa bili kojom vjerom mi se gade u SCI-FI jer kad petljaju SCI-FI i meduljudske odnose dobije se samo jos jedna sapunica jedino sa se radnja odvija u svemiru,,,,,,,,

sto se tice dobre SCI-FI serije gdje je bilo i emocija i svega,,,,, ako se tko sjeca svemirskih marinaca to sam gledao davnih dana dok sam bio klinac bilo na je na HRT,,,, (kvalitetno mozda i ne bas previse osim sto ga se slabo sjecam svega kriteriji su mi bil idrugaciji u to vrijeme)

anyway nisam rekao da je BSG los samo da mora biti jos puno realniji s obzirom na tu svoju retardiranu zaostalost,,,,, lakse je STu sve njegove mane oprostiti zato sto je 24. stoljece i vise od teskog nagadanja nego BSGu koji ima sto.... 1,2 stvari naprednije od nas sada i 10 koje smo mi davnih dana zaboravili + sav neki zbunjeni neobjasnjeni ustroj broda,,,, misterijozno pojavljivanje nekih cylonaca kao da su duhovi.... da ne govorim o previse cudnovatoj evoluciji TOSTERA za koje je tesko pomisliti da su sredili ove ljudske primjerke Cylonaca jer to su full obicni roboti s programom i sada izgledaju i ponasaju se kao programirani usisavaci a ne kao neki androidi koji su nadisli svoj originalni program...... 40 godina slozili sve one silne brodove i fightere..... i osmislili programirali slozili sve ljudske primjerke Cylonaca ubacili ih tako duboko u vojsku i ostale "organe" vlasti po kolonijama,,,, mozda jesu roboti i mogu raditi 24/7 ali 40 godina za sve to je premalo,,,,,

i jos sada sto se desava kad su ih Cylonci nasli na onoj novoj Caprci pa galaktiga i Pgasus bejeze bez manje vise ikakve posade pa pokusaju par puta s napdima koji neuspjevaju pa onda jos jedan zadnji napad i boom zamisli dolje i pokret otpora proradi i ovi napadi upale sve savrseno sve 5,,,, realnosti sve manje i manje sapunice sve vise i vise,,,,,, svaku dobru seriju sada na isti nacin zahe**
speedy-3 je offline   Reply With Quote