View Single Post
Staro 11.02.2007., 00:41   #112
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
kao sto rekoh povrsno je oke BSG ima tu neku prednost ali dublje,,,,, "jok" i sto se tice "emocija" i "sterilnosti" pa heh to je 24. stoljece nema novca gotovo da nema pohlepe i nasilja,,,,, normalno da izgleda "sterilno" ali zato imamo totalne svinje Klingonce, to je kao skupina huligana od nogometnih navijaca, Vulkance koji su full isti kao ukoceni englezi, japanci, kinezi, , , BORG kao..... T-com sve ce nas asilimilirati otpor je "gotovo" uzaludan.....

samo sto npr. kad mi se gleda SCI-FI onda idem na tehnologiju i daleku daleku buducnost zadnje sto me zanima su ljudske emocije i bezvezene sapunice u svemiru... ono kad hocu gledati tako nesto pa tu su kucanice, JAG, Dr. House...

anyway kod BSGa je su previse vaznosti dali bas meduljudskim odnosima tehnologija i objasnjenja svega pa i realnost su totalno negdje u trecem planu jer najvise me zivcira slijetanje vipera u hangar sa je onako mutavo i onda ono misterijozno prebacivanje iz hangara do onog mjesta gdje ih kao popravljaju i od toga do lasnirnih tunela,,,,,, mislim da je jedino sto su bas objasnili zsato je tako bezveze je nemurezeni kompovi i obicna telefonija,,,, ostalo je sve samo za nagadanja ostavljeno a tek to s baltarom i sixicom ajme,,,,,, jos kad se ona nekako cudnovatao stvorila na brodu pred svima optuzila baltara da je spijun jos i nekakav CD s nadzornom snimkom imala pa je odjednom samo "isparila"...... sto kako gdje zasto..... nigdje nikakvog objasnjenja za nista samo sve vise i vise kompliciraju...

@IceFisherman

te "natase" se bas i nesjecam,,,, a Data on ko Cylonac mrtav ali nije mrtav onaj prototip je prezivio,,,, i moguce je da ce ga fixati do iduceg filma s Enterpriseom ako ga ikad bude... ori-gigi Data je mrtav ali.... to jos nije kraj
speedy-3 je offline   Reply With Quote