Citiraj:
Autor fanATIk
dobro, ajmo detaljnije. živcira me što se kod njih stvar jaaaako rijetko ošteti u nekakvom fajtu. uvijek sve funkcionira al eventualno fali energije. koja se onda preusmjeri iz kotlovnice. hebemu, kad je rupa u trupu da mogu šatlovi prolazit kroz nju, taj dio i dobar dio broda oko njega bi trebo bit sheban skroz. fotonski torpedo radi poveliku štetu. kad si čuo da su im uništeni fazori? eventualno da nemaju energije.
|
.. a ja te ljepo pitam .. zakej se nebi mogla preusmjeriti ? .. i kaj onda ak je rupa u trupu ak se taj dio izolira ... pa i galaktika je imala ljepu rupetinu u trupu kad su ju oni "tosteri" bordali
fotonski torpedo radi preveliku štetu ? .. ja bi prije rekel premalu .. međutim da se , kolko se ja zmislim , zasniva na reakciji antimaterije i materije tj ima bojevnu glavu sa antimaterijom ..
... bilo je dosta epizoda kad njim je čak bilo onesposobljeno komplteno naoružanje a ne samo jedan ili dva fazora.
Edit:
i da ne duljim raspravu .. Star trek spada negde u 24 stoljece mi se cini .. a BSG je puno puno ranije od star treka ... tak da ustvari niti nemremo to dvoje uspoređivati ...