Citiraj:
probaj zamjenit,ak ga nemoš stavit.
|
e to cu i probat sam moram čekat do ponedjeljka
Citiraj:
Šta Silverstone LC10M ima u prodaji sada?
Kad sam kupovao nije ih bilo niti u jednoj trgovini, čeko 2 tjedna da uvoznik naruči i došao samo 1 primjerak za cijelu HR i to moj... ono... inače kućište je super.
|
Što se tiče kučišta, bilo ga je malo teže nabaviti jer pola dućana na stranice stavi da ga imaju a kad zoves kazu bit ce za koji tjedan, ali eto ja sam uspio naci u intro racunalima zadnji primjerak crnog kučišta za 1300kn (ima jos 1 sivo)

. Inače to je jedino ATX kučište koje može stati ispod moje telke visoko je 163mm ostala su oko 170mm pa sam se za dlaku izvuko.
I jedno pitanje što se tiče VFD/IR spajanja u LC10M. Napravio sam sve onako kako piše na onom papiru za spojit VFD i IR ali kad upalim komp nevidim niš na VFD-u. Sad me zanima jel sam nes krivo spojio ili se VFD i IR pali samo pod windowsima posto na kompu jos nema Windowsa (cekam tuner pa cu onda stavit winXP

)?
Ovo kaj sam bio prije kupnje pitao sa spajanjem telke bez vga i dvi-a sa integriranom graf koja ima samo VGA i DVI sam rijesio tako kaj sam kupio ASUS M2NPV-VM koja dode sa karticom koja podrzava HDTV spajanje a na sebi ima s-vhs i cinceve (samo da su mi jos HDMI dali

)
E i nisam u proslom poustu reko da sam cijelu konfiguraciju platio 5500kn s tim da sam sve djelove uzeo na firmu pa cu si na kraju odbit PDV. Znaci izici ce me negdje 4.5k kn što je u redu za jedan HTPC.