Molim da se drzite teme i pitanja, a da li ce netko potrositi 1000, 10 000 ili 100 000 Kn za igranje ili nesto deseto to je njegova stvar... Takoder vasa misljenja o tome sto je korisno koristenju racunala i sl. zadrzite za sebe ili otvorite posebnu temu na svastari...
hvala
Citiraj:
Autor Wolverine
i onda ćeš molit boga da imaju iste čipove i da se ne kolju međusobno 
|
Nemoras bas moliti boga vec samo moras malo pripaziti no vecina probleme se lako rijesi.
Citiraj:
Autor Wolverine
a za 5-10% razlike u perf je nekima stalo a nije baš samo u sintetici razlika jer ipak je širina sabirnice dvosturko veća sa aktiviranim DC-om
|
Ja sam ovako, vise za sebe, radio test utjecaju memorije na perfomanse u igrama i to sa Vistom kao operativnim sustavom, jer sam razmiljao o dokupnji jos 1GB memorije u kojem sam prvo testirao sa samo 512MB Kingmax DDR500, pa 2x512MB (dc), zatim 1GB Super talent DDR400, pa 2x1GB supertalent (dc) i dosao do sljedecih zakljucaka. Na Visti su neke igre doslovno neigrive sa samo 512MB memorije (npr. CoH), dok razliku izmedu 2x512MB i 1x1GB(barem sa AMD3000+ i X1800GTO) nisam primjetio ni u jednom jedinom FPS-u u CoD2 i CoH (koje sam testirao) pri 1280x1024... Ono sto je zanimljivo je da takoder razlika izmedu 1GB i 2x1GB u CoH i CoD2 je gotovo zanemariva...radi se o svega nekoliko fps-a i to na Visti koja je ipak "gladnija memorije" od XP-a, sto bi reklo da je i dalje 1GB memorije sasvim optimalno i preporucljivo.