View Single Post
Staro 09.02.2007., 20:17   #86
Smartguy
Spiderpig
Moj komp

Smartguy's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Autor speedy-3 Pregled postova
ma te farme su totalna glupost kad je ona druga Sharon trudna zasto onda ostali ne bi mogli,,,,,, a i stvarno puno je lakse jednostavno srediti novog robota i tocka.

odgovor na prvo pitanje: ako si učio biologiju(gimnazija) onda ćeš znat da kombinacija gena je uvijek drugačija i sve ovisi o onom "sretnom" spermiću koji će oplodit jajašce. Svaki spermić je drugačiji i ima drugačiju kombinaciju gena a kod sharon su geni drugačiji. Kad se geni idu kombinirat onda ulogu igraju dominantni i recesivni geni koji su se kod njih dvoje poklopili kako treba i dobili hibrida Da je naletio koji drugi spermić na jajašce vjerovatno nebi došlo do oplodnje.

Jesam ga nabaljezga ali valjda si skužio nešto

a ovo drugo pitanje.... pa imaju oni i robota i ljudi ali sa ljudima se lakše infiltriraju među prave ljude i još puno drugih prednosti ima

EDIT: ako si u prvom pitanju mislio šta će im te farme i zašto se ne karaju međusobno.... onda se moraš malo zamislit i shvatit da su oni vjerovatno pokušali se međusobno razmnožavat ali to nije išlo. A odakle njima onda onoliki broj istih replika. Pa ja to vidim ovako. Cylonci se nisu javili 40godina i od tada su napredovali opasno. U međuvremenu oni su napravili čovjeka cylonca koji se ubacio na zemlju i oteo neke ljude koji su današnji sharon, caprica itd....
I onda su njih razmnožavali koliko su mogli....( ono šta su napravili na onoj farmi) U 40 godina možeš napravit jako jako puno ljudova :burn:

(to je moja vizija toga )