View Single Post
Staro 05.11.2003., 18:45   #17
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Čuj ja sam prošli tjedan ili prije dva, nisam siguan uzeo Compaq n800v i notebook je sasvim pristojan. Ja sam uzeo verziju sa P4m 1,8, 256 Mb, 40 Gb i Combo drive od Toshibe, ATi 7500, ... i da jedan mrtav pixel na ekranu (sva sreća nisam ga uzeo za sebe) i sada ti je potrebno 4 baš mrtva pixela (stalno bijeli) da bi mogao mijenjati notebook. Eto imam ti tu bench u PCMarku 2002 (ako imaš browser za rezultate) tog notebooka kada radi na bateriju (onda se downclocka na 1,2 GHz, morao sam nekako ubiti bateriju nakon prvog punjenja u što kraćem roku). I da baterija živi malo duže od 3 sata i to intenzivne upotrebe, ne grije se, tih je (vetilator šuti), jedino nisam zadovoljan sa tim ekranom, ne radi mrtvog pixla već mi je nekako presvjetal i mali mi je kut gledanja ... uglavnom n800V je solidan notebook. BTW ima ko, vidio i radio na 9010 ... morao bi to uzeti a nisam ga vidio pa da ne kupim mačka u vreći da mi tip ne bi nio nezadovoljan (svrha mu je da zamjeni desk PC, cijena malo manje od 9k kuna) P4 2,66, 256, 40, combo, ATi video IGP (mislim), ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote