View Single Post
Staro 09.02.2007., 14:15   #8
mat
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
@Blaž
vidi, ja se slazem s tobom. dapace oduvijek sam djelio to misljenje. ali ne u potpunosti

Citiraj:
Autor Blaž Pregled postova
10 000 za komp namjenjet amaterskom radu
Citiraj:
Autor Blaž Pregled postova
bez igranja je krajnja glupost po bilo kakvom standardu
ako se XY bavi directx programiranje, obradom videa i sl. da, treba mu jako i kvalitetno racunalo koje ce mu omogucavati ugodan rad u svom tom zahtjevnom software-u.
ako netko pak provodi vrijeme igrajuci igrice o da, neupitno je da ce mu gf88gtx, oc-ani e6600 i 2GB ddr2 @1066 biti iskoristeni u potpunosti. ali reci ti meni molim te lijepo - to nije bacanje novaca? ne shvacam na koji nacin odobravas napucavanje nekakvih mobova oruzjem 2. sv. rata po cjele dane a istovremeno ne odobravas neciju zelju za 2*21'' wide monitorom na 2+k rezoluciji, miljun widgeta, vrhunsko ozvucenje dok gleda HD filmove i neznam sto sve ne. i za takve stvari ce se navedena konfa koristit a svest ce se na word, winamp i VLC. nemoj mi reci da COD necija zabava zato jer je i chuck norris widget nekome zabava. a samo taj widget jede 50MB memorije.

ovo nije niti napad, niti flame, niti sam lose raspolozen ni nista slicno. da ne shvatis to osobno. samo zelim reci da ako netko zeli imati vrhunske performanse za stogod, to nije osporivo. pogotovo ne u usporedbi s nekakvim igricama koje (ali stvarno) ne doprinose nicem produktivnom. ovaj ce bar moc ispricat tonu viceva i nasmijat curu u baru koja ce mu za 10 godina roditi djecu
mat je offline   Reply With Quote