@terminator
jako mi je to sumnjivo, to definitivno nije 100Mb veza, bar ne prava
ne znam baš nešto u praksi od t-coma jer imam 56k doma, a tu ovu brzu vezu, ali je frendica uzela 1Mb start paket i kad se spojila pisalo je da je spojila 100Mb "with limited or no connectivity" (sorry ako je spelling krivi), brzina je bila naravno oko 110KB
a s druge strane možda vam prof krade brzinu, možda skida u svom kabinetu 500 filova s torrenta

respect
@De5tr0yer
carnet je veteran prema t-comu, bio je u hr prije nego je t-com bio u planu
nisu na istoj optici
btw - za maxtv su dali veće brzine jer puno veća zarada za "povoljnu cijenu" i "kvalitetu" (tj 3Mb je presporo za bilo kakav kvaliteni video sadržaj i usputno skidanje nečega)
bilo bi bolje da je kao u njemačkoj, ali kod nas, citiram profu iz politike is srednje, "Politika kvari dobre ljude"
ljudi kad dobiju nešto što su htjeli neće to htjeti dati i drugima tj da cijela hr ima 100Mb za 50 kn mjesečno jer onda je zarada jako mala
Pesimistički - nemamo ljude tj nemamo ih dovoljno na dobrim položajima da ubrzamo tempo i stignemo ostatak europe
Optimistički - hrvatska ulaže u turizam da poveća profit pa da kasnije (čitaj za 10+ god) imamo više para za ostale stvari
ljudi nikad nisu zadovoljni s onim što imaju, zadovoljni su samo pojedinci koji su rijetki kao kukac na kiši
@Pomo
istina da je usporedba malo kriva, ali čovjek samo pita kad ćemo mi dobiti pristojne brzine interneta tj usporedive sa svjetskim koliko got to bude
odgovor: kad naš ISP prihvati napredak prije nego malo veću zaradu (za to treba pričekati još neko vrijeme)
predlažem da prestanemo s usporedbama i predvidimo kad ćemo biti stvarno ravnopravni sa svijetom
prije 2150 sigurno ne