Citiraj:
Autor zuiko
Hvala.
Al tamo su svi na CL2, znaš li koliko je sporije s CL3 i dal se onda 2T na CL2 izjednaci s 1T i CL3?
gnjavim, ha? 
|
Citiraj:
Autor Nebbo
eee... imam ideju da skratimo ovu pricu...
ajde fino vi nama dvojici preporucite memoriju... tj jos bolje: link na koju memu u ducanu da uzmemo da ne moramo puno razmisljat, gdje, sta, kako, nego fino pravac ducan i kupim 
|
He, he..nema šta, dobri ste ^^
Uglavnom, Moj izbor bi bio najjeftinijih 2x1GB. Makar bilo CL3. Jednostavno se, osim u sintetici, razlika ne osjeti. Kako bi Bubba rekao, kod AMD64, samo je takt važan (takva je arhitektura procesora, da ne ovisi o drugim stvarima nego jednostavno, takt i samo takt).
Pogledajte preko nabave di je najjeftinijih 2x1GB i to bi bila moja preporuka. Samo kaj ovako zvuči kao da ja jedini pičim svoju priču
Jer čak i kad ćete OC-at, imate djelitelje i možete fino držati memoriju na defoltu (pa čak i ako je malo ispod neće biti ništa). šteta što više onaj link jedan ne radi. Bila je dobra usporedba, 2 memorije - jedna na 360Mhz i 3-4-4-X latencijama, a druga na 560Mhz (TCCD) i 2,5-3-3-X i razlike su bile, u svemu osim sintetici (Super Pi, Sandra, Everest read i write) minimalne (tu govorim o max. 5% razlike; a da ne velim da je u normalnom radu neprimjetno i tih 5%). Jedan forumaš sa anadtecha je to napravio. Fenomenalano testiranje. Mema koja košta 500kn i mema koja je tada koštala oko 2000kn, a razlika 5%