View Single Post
Staro 08.02.2007., 21:20   #15
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Big Guy Pregled postova
@De5tr0yer
naš t-com razmišlja kak čim prije svoj džep napuniti, a ne džep svih ljudi
mogao bi se kladiti da samo glavni zarađuju jako puo para a svi radnici dobiju tek prosječne plaće
dok je u ravijenijim zemljama situacija drugačija: bogatije države koje mogu više uložiti u razvitak se naravno brže razvijaju, dok mi ulažemo jako puno u ceste i turizam, a informatika je na nekom x mjestu
ma problem je u tome sto su u njemackoj one glavesine zapravo samo na polozaju, nemaju veliku vlast ko kod nas rvata. ali to je jer je kod njih jak sindikat radnika, kod njih radnici odreduju kako dalje i kuda... a mi smo... rvatska.
glete, topic je otvoren da se pokaze da je moguce da svatko od nas ima brzinu xxx mbps jer sam npr. ja na 100m od te iste skole, nude samo 3mbps max. i pored toga, ako su mogli za maxtv otvorit nekih 5-10mbps zakaj ne bi mogli i za adsl... valjda zato jer je adsl---internet.
zar nije preko t infrastrukture carnetov link? i ako nije kad je ovaj isti carnet onda napravio infrastrukturu?
vremenom ce sve doc na svoje... ali narod nece bit zadovoljan. to je uvijek tako